De reden waarom elektrische fietsen populair worden, is het hoge rendement dat het met zich meebrengt. Elektrische fietsen zijn gemakkelijk te rijden en zonder brandstof veroorzaken ze minder vervuiling dan gasfietsen. Als gevolg van het gemak van het installeren van een normale fiets in een stijlvolle elektrische fiets, bloeit de markt van ombouwsets voor elektrische fietsen en wordt de concurrentie tussen handelaren heviger. De verkoop van 5x electrische fietsen is dit jaar in een hogere versnelling gekomen – sommige verkopers zoals Amazon melden deze zomer een stijging van 6000% ten opzichte van vorig jaar. Dit is goed nieuws, want voor korte ritten is de efficiëntie en het gemak van elektrische fietsen moeilijk te verslaan. Maar dit leidde ook tot een gênante situatie dat veel goedkope kits de markt overspoelen en wrede concurrentie veroorzaken.

In dat geval zullen we als klanten op de hoogte moeten zijn van de verandering en onderscheid moeten maken tussen goedkope kits en betere kits binnen een bepaalde prijsklasse. Maar hoe? Winkeliers zoals eBay bieden tal van keuzes van ombouwsets voor elektrische fietsen of door een motor aangedreven kits, maar de opties zijn divers, zodat het relatief lastig is om de meest aangename te zoeken zonder enig advies of richtlijn. Om dit probleem op te lossen, moeten we eerst weten welke apparatuur we willen.

De meest gewone manier is om een ombouwset te kopen die alles bevat wat je nodig hebt voor de montage. Een goede ombouwset bevat een krachtige motor, wielen die op de motor passen, acculader, remtrekkers, elektrische controller, duimschakelaar, accu-indicator, stuurgrepen en verbindingsharnas. Alle beste motorsets voor elektrische fietsen worden ook geleverd met eenvoudig te volgen installatie-instructies en een draagtas.

Ik heb veel betere conversiekits voor elektrische fietsen tegen een lagere prijs gehoord die zijn verkocht door sommige online verkopers, waarvan ik er persoonlijk altijd al op sta te kopen. Degene waar ik dol op ben, bevat een borstelloze 36V 500W elektrische naaf en kan op bijna elke fiets met 26″ wielen worden geïnstalleerd. Ze hebben een modeldiagram op elke itempagina om elk onderdeel van de kits in detail te laten zien, zodat je kunt hebben uw installatie gemakkelijker gedaan.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *