Σε αυτήν την ανασκόπηση της Herbalife, σκοπεύω να ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά στις επιχειρηματικές ευκαιρίες που προσφέρουν, ώστε να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε αυτή την απόφαση μόνοι σας. Είναι η My Herbalife εγγραφη η καλύτερη επιχειρηματική ευκαιρία MLM για εσάς και τα ταλέντα σας;
, ο Mark Hughes ίδρυσε την Herbalife με στόχο να βελτιώσει τη ζωή των άλλων μέσω καλύτερης διατροφής και να προσφέρει μια απαράμιλλη επιχειρηματική ευκαιρία. Η Herbalife προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε σχέση με τη διαχείριση βάρους, την ενέργεια και τη φυσική κατάσταση, τη στοχευμένη διατροφή και την προσωπική φροντίδα.

Με τα χρόνια, η Herbalife γνώρισε εκπληκτική ανάπτυξη και από το 2009, ο οργανισμός της είχε 2,1 εκατομμύρια Ανεξάρτητους Διανομείς. Δραστηριοποιούνται σε 73 χώρες σε όλο τον κόσμο και είχαν πωλήσεις 3,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Θα διαπιστώσετε ότι οι πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα αποζημίωσης της Herbalife είναι πολύ περιορισμένες όταν επισκέπτεστε τον εταιρικό της ιστότοπο. Από εξωτερικές πηγές, έχω διαπιστώσει ότι το κόστος συμμετοχής στην Herbalife είναι 95 $.

Το σχέδιο αποζημίωσης:

Θα λαμβάνετε προμήθειες με βάση την ικανότητά σας να επιτύχετε προσωπικές πωλήσεις των προϊόντων τους και έχετε επίσης τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις πωλήσεις εκείνων που προσλαμβάνετε προσωπικά. Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, μπορείτε να περιμένετε να λάβετε 25% σε προμήθειες από τις προσωπικές σας πωλήσεις. Μόλις καταφέρετε να φτάσετε σε συγκεκριμένους όγκους στην επιχείρησή σας, μπορείτε να προαχθείτε σε ανώτερο σύμβουλο και αυτό θα σας επιτρέψει να συμμετάσχετε σε μια κυλιόμενη κλίμακα προμήθειας που κυμαίνεται από 30% έως 42%.

Το σχέδιο αποζημίωσης της Herbalife βασίζεται σε ένα σχέδιο αποσύνδεσης από σκάλες, που σημαίνει ότι μόλις βοηθήσετε τους άλλους στο downline σας να επιτύχουν, θα απομακρυνθούν από εσάς για να ξεκινήσουν τη δική τους ομάδα. Αυτό είναι υπέροχο για τον νέο διανομέα, αλλά όχι τόσο καλό για τον αρχικό χορηγό. Θα εξακολουθείτε να λαμβάνετε ένα ελάχιστο ποσοστό του συνολικού όγκου της ομάδας αυτού του ατόμου, αλλά δεν θα λαμβάνετε τα πλήρη χρηματικά οφέλη που απολαμβάνατε κάποτε από αυτό το άτομο υψηλής απόδοσης. Θα έχετε πάντα την ανάγκη να στρατολογείτε νέα μέλη για να αντικαταστήσετε τα μέλη που χάνετε λόγω της επιτυχίας τους.

Η προπόνηση:

Η Herbalife, όπως και τόσες άλλες επιχειρηματικές ευκαιρίες MLM, πρόκειται να σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας. Το επιχειρηματικό τους μοντέλο εξαρτάται από το στόμα σε στόμα και την ικανότητά σας να μοιράζεστε την εμπειρία σας από τα προϊόντα τους με τη ζεστή αγορά σας. Η εκπαίδευση που θα λάβετε για να σας βοηθήσει να χτίσετε την επιχείρησή σας θα περιοριστεί σε αυτές τις πρακτικές.

Κατά τη γνώμη μου, η Herbalife είναι μια πολύ νόμιμη εταιρεία με σταθερό ιστορικό επιτυχίας εδώ και 30 χρόνια. Οι άνθρωποι που έχουν αγοράσει και δοκιμάσει τα προϊόντα τους ενθουσιάζονται με αυτά. Η επιχειρηματική ευκαιρία που προσφέρουν είναι θεμιτή για το σωστό είδος ατόμου με τη σωστή τεχνογνωσία στο μάρκετινγκ. Οι μέθοδοι μάρκετινγκ στις οποίες σας εκπαιδεύουν λειτουργούν μόνο για το 3% περίπου όσων συμμετέχουν στον κλάδο του MLM. Ωστόσο, εάν έχετε την ικανότητα και την επιθυμία να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση με αυτόν τον τρόπο, τότε η Herbalife είναι μια εξαιρετική επιχείρηση για συνεργασία.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *